Post

Vul hieronder uw PTX-code in:

Dan kunt u:

  • Uw post digitaal inzien en opslaan
  • Uw ontvangstvoorkeur wijzigen

 

 

 

Digitaal of op papier uw post ontvangen

Woonborg biedt u de keuze om uw post digitaal of op papier te ontvangen. Door de post te digitaliseren, hoeven we duizenden brieven per jaar niet meer te printen! Kiest u voor digitale post? Dan vindt u uw post voortaan in uw mailbox. Kiest u voor post op papier? Dan ontvangt u dit in uw brievenbus. Lees hieronder hoe u uw voorkeuren door kunt geven.

Ik heb een mail ontvangen

Heeft u van ons een mail ontvangen over de overstap naar digitale post? Dan hoeft u niets te doen om uw post voortaan digitaal te ontvangen. Wilt u uw post nog op papier ontvangen? Neem dan contact met ons op via het contactformulier

Ik heb een brief ontvangen

Heeft u van ons een brief ontvangen over de overstap naar digitale post? Dan kunt u hierboven uw Postex-code invullen om voortaan uw post digitaal te ontvangen. Deze code ontvangt u bij uw eerstvolgende post van ons. Wilt u uw post op papier blijven ontvangen? Dan hoeft u niets te doen.

Voordelen van digitale post

De grote voordelen van digitale post zijn dat u uw post sneller ontvangt. U krijgt ook een link waarmee u uw post een jaar lang digitaal kunt bekijken of downloaden. Zo kunt u er altijd bij en raakt u nooit een brief kwijt. Daarnaast kunnen wij op deze manier kosten besparen én houden we samen met u rekening met het milieu!

Let op!

Het invoeren van digitale post gebeurt stapsgewijs. Hierdoor is het mogelijk dat u alsnog uw post op papier ontvangt, ondanks dat u een voorkeur voor digitale post heeft doorgegeven. Uw voorkeur wordt zo snel mogelijk verwerkt, maar dit kan enkele dagen duren. Brieven met een antwoordenvelop en aangetekende post kunnen wij niet digitaal versturen en zult u altijd per papieren post ontvangen.

Vragen en antwoorden over post

  • Heeft u van ons een mail ontvangen over de overstap naar digitale post? Dan hoeft u niets te doen om uw post voortaan digitaal te ontvangen. Wilt u uw post nog op papier ontvangen? Neem dan contact met ons op via het contactformulier.

    Heeft u van ons een brief ontvangen over de overstap naar digitale post? Vul dan uw Postex-code in om voortaan uw post digitaal te ontvangen. Deze code ontvangt u bij uw eerstvolgende post van ons. Wilt u uw post op papier blijven ontvangen? Dan hoeft u niets te doen.

  • Het overgrote deel van uw post zult u dan inderdaad digitaal (per mail) ontvangen. Het kan nog wel zo zijn dat u een brief op papier ontvangt, omdat het enkele dagen duurt om uw voorkeurswijziging te verwerken nadat u deze heeft doorgegeven. Brieven met een antwoordenvelop en aangetekende post kunnen wij helaas niet digitaal versturen.

  • Jazeker. In uw eigen digitale postomgeving vindt u alle digitale post die u van ons hebt ontvangen terug in uw persoonlijke archief.

  • Postex is het bedrijf waarmee wij samenwerken om de post te digitaliseren en versturen. Als u ziet dat u uw post in Postex kunt bekijken, dan krijgt u een link waarmee u uw post een jaar lang digitaal kunt zien en downloaden.

  • Komt u er niet helemaal uit? Neem dan gerust eens contact met ons op. Stuur uw vraag via het contactformulier of bel naar (0592) 303600.