Het Perron Haren

Het Perron Haren

Wij bouwen 31 sociale huurappartementen aan de Walstroweg in Haren.

Laatste nieuws

De bouw van Het Perron komt letterlijk van de grond. Vanaf oktober 2021 is de levering van de prefab wanden en vloeren hervat. Door de levering en het monteren van de prefab wanden en vloerdelen krijgt het gebouw nu vorm. Bouwbedrijf Kooi is bezig met de derde verdiepingsvloer. De verwachting is dat begin februari 2022 het hoogste punt wordt bereikt.

31 sociale huurappartementen

Aan de Walstroweg in het hart van Haren komt een compleet nieuw appartementencomplex. Dit complex bevat 31 appartementen verdeeld over twee woonblokken. De appartementen hebben 1 of 2 slaapkamers en beschikken over óf een frans balkon, óf een normaal balkon (op de verdiepingen). 

2 maart 2021: start bouw en verhuur

2 maart 2021: start bouw en verhuur

Start verhuur

In maart 2021 ging de verhuur van de 31 appartementen van start. Alle appartementen zijn inmiddels verhuurd.

Perron Noord en Perron Zuid

De 31 appartementen worden verdeeld over twee woonblokken (weerszijden van de fietstunnel): Perron Noord en Perron Zuid.

 

Perron Noord heeft:

  • 15 appartementen
  • één slaapkamer per appartement
  • een frans balkon per appartement

 

Perron Zuid heeft:

  • 16 appartementen
  • één of twee slaapkamers per appartement
  • een balkon per appartement (op de verdiepingen)

In het centrum van Haren

De woonblokken worden gebouwd naast het treinstation van Haren, aan weerszijden van de nieuwe fietstunnel. Ze staan dus in het hart van Haren, met alle voorzieningen op loop- en/of fietsafstand. Zo zitten restaurants, supermarkten, kerken, een park en andere voorzieningen allemaal binnen 5 minuten van de locatie. 

Handig om te weten

  • De bouw is gestart in maart 2021 maar liep vertraging op door leveringsproblemen van bouwmateriaal. De bouw gaat in oktober 2021 opnieuw van start. Wat dit betekent voor de oplevering is nog niet duidelijk. Wel is bekend dat oplevering ná april 2022 zal zijn. 
  • De appartementen in Perron Noord hebben 1 slaapkamer en een frans balkon.
  • De appartementen in Perron Zuid hebben 1-2 slaapkamer(s) en een balkon (op de verdiepingen). 

Meer informatie?

Wilt u meer informatie ontvangen over het nieuwbouwproject Het Perron? Heeft u vragen, opmerkingen, suggesties of aanvullingen? Neem dan gerust contact met ons op. Dit kan via de onderstaande contactgegevens:

 

Telefoon:            (0592) 303 600

E-mail:                hetperron@woonborg.nl

Web:                   contactformulier