WoningNet

Ons woningaanbod in de gemeente Groningen vindt u op WoningNet. Wij verhuren woningen in Haren, Glimmen, Onnen en Noordlaren.  

 

 

 

Uw inschrijving bij WoningNet Groningen

Stond u bij Woonborg ingeschreven als woningzoekende? U kon uw inschrijving tot en met 6 augustus 2021 laten overzetten naar WoningNet. Heeft u dat gedaan, dan krijgt u rond 1 september een mail van WoningNet. Vanaf dat moment kunt u reageren op beschikbare woningen van Woonborg én alle andere corporaties in de gemeente Groningen.

Heeft u ons nog niet laten weten dat uw inschrijving moet worden overgezet naar WoningNet? Neem dan contact met ons op. Gebruik daarvoor het formulier onderaan deze pagina. 

Staat u ingeschreven bij Thuiskompas? Daar verandert niets aan. Met uw inschrijving bij Thuiskompas reageert u op het woningaanbod in Drenthe.

Veelgestelde vragen over WoningNet

Hieronder vindt u een paar vragen over WoningNet. Op de website van WoningNet vindt u een uitgebreide uitleg. Heeft u toch een andere vraag? Vul dan het contactformulier in, onderaan deze pagina. Wij nemen dan contact met u op. 

  • Ja. Als u uw inschrijving als woningzoekende bij Woonborg liet omzetten naar een inschrijving bij WoningNet, dan gaat dat automatisch. Wilt u zich voor het eerst inschrijven, ga dan naar WoningNet als u een woning in de gemeente Groningen zoekt. 

  • Neem contact met ons op. Dat kan via telefoonnummer (0592) 303600. U kunt ons ook mailen via info@woonborg.nl 

  • Nee, dat kan niet meer. Onze beschikbare woningen in de gemeente Groningen staan op WoningNet Groningen. Bent u geïnteresseerd in een woning in Drenthe? Ga dan naar Thuiskompas.  

  • In de gemeente Groningen is een huisvestingsverordening. Dat houdt in dat wij ons moeten houden aan regels van de gemeente. Die zijn anders dan in het werkgebied van Thuiskompas, dus in Drenthe en grensstreken.

  • Ja. U kunt een inschrijving hebben bij Thuiskompas én WoningNet. Op Thuiskompas staan sociale huurwoningen in Drenthe, op WoningNet woningen in de gemeente Groningen. 

  • Uw inschrijftijd is overgenomen door WoningNet Groningen. Als u al langer ingeschreven stond bij WoningNet Groningen, dan is die inschrijftijd bewaard.

Contactformulier WoningNet
  • ?
  • (.doc,.docx,.jpeg,.jpg,.pdf,.png)