23 maart 2020

Woningonderhoud, sloop en nieuwbouw

Wij willen besmettingen met het coronavirus voorkomen. Daarom beperken wij tot en met 6 april 2020 het contact met huurders en relaties. Onze projectleiders en consulenten hebben alle bezoeken uitgesteld die zij de komende weken bij huurders thuis hadden gepland.

Woningonderhoud: soms alleen aan de buitenkant

Groot onderhoud aan onze woningen wordt op dit moment heel beperkt gedaan. Alleen onderhoud aan de buitenkant van woningen gaat soms door. Zoals schilderwerk of herstel van voegwerk. Al het overige onderhoudswerk gebeurt op dit moment niet. Er worden bijvoorbeeld geen douches, toiletten of keukens vervangen. Ook isolerende werkzaamheden zijn uitgesteld. Wanneer deze werkzaamheden weer kunnen beginnen, is nog niet bekend. Dit hangt af van de coronamaatregelen.

Sloop en nieuwbouw gaat verder onder voorwaarden

Het slopen van woningen en het uitvoeren van nieuwbouw kan op dit moment alleen doorgaan als daar geen tot beperkt contact met huurders of woningzoekenden voor nodig is.

Vragen?

Heeft u vragen over het onderhoud aan uw woning of de voortgang van sloopwerk of nieuwbouwplannen? Bel ons via het algemene nummer (0592) 30 36 00 of stuur een mail naar info@woonborg.nl. Uw vraag wordt doorgestuurd naar een van onze projectleiders of consulenten.