31 maart 2020

Minder inkomen, problemen met betalen van de huur?

Heeft u tijdelijk geen of minder inkomen door de coronamaatregelen? En komt u daardoor in de problemen met het betalen van uw huur? Neem dan contact met ons op. Samen met u bekijken we welke mogelijkheden er zijn voor het betalen van uw huur.

Neem snel contact op

Aarzel niet en neem telefonisch contact met ons op als u problemen heeft om uw huur te betalen. We gaan graag met u in gesprek en zoeken samen naar passende oplossingen. Hoe eerder u belt, hoe beter wij u kunnen helpen. Belt u naar ons algemene nummer (0592) 303600. U kunt natuurlijk ook mailen naar info@woonborg.nl.

Bent u zzp’er of ondernemer?

De gemeentes en overheid hebben regelingen getroffen die helpen bij een terugval in inkomen. Soms duurt het even voordat zo’n regeling is beoordeeld, toegekend en daadwerkelijk aan u is uitbetaald. Neem ook dan contact op. We kijken dan samen welke mogelijkheden er zijn om uw huurschuld zo min mogelijk op te laten lopen. U vindt meer informatie op de site van uw gemeente, de Kamer van Koophandel of rijksoverheid

Heeft u door de coronacrisis (tijdelijk) geen werk?

Bent u uitzendkracht of heeft u een 0-urencontract en tijdelijk geen werk? Dan heeft u zich waarschijnlijk al bij het UWV gemeld voor het aanvragen van een ww-uitkering. Is uw arbeidsverleden niet lang genoeg voor een uitkering, dan kunt u bij uw gemeente terecht voor het aanvragen van een bijstandsuitkering. Hoe eerder u contact met ons opneemt over eventuele betalingsproblemen, hoe beter wij u kunnen helpen. Telefoon (0592) 303600, info@woonborg.nl.