10 april 2020

Zoekt u een woning in Drenthe? Thuiskompas!

Misschien heeft u het al gehoord of gelezen: vanaf 28 april 2020 bieden wij onze beschikbare woningen in Drenthe aan via Thuiskompas. Dat is een samenwerking van alle acht Drentse corporaties. Woningzoekenden kunnen straks met één inschrijving reageren op onze beschikbare sociale huurwoningen in Drenthe. En van alle andere corporaties in de provincie Drenthe.

Staat u bij ons ingeschreven als woningzoekende?

Dan ontvangt u een mail van ons met meer informatie. Zo weet u wat u moet doen om vanaf 28 april te kunnen reageren op woningen.

Wat kunt u verwachten?

In de week van 28 april ontvangt u een mail van Thuiskompas. In deze mail staat een link waarmee u uw inschrijving kunt activeren. Uw inschrijftijd neemt u dan mee naar Thuiskompas. Houd daarom uw mailbox goed in de gaten en activeer direct uw account. Zo weet u zeker dat u geen woningen mist.

Woningen in Groningen blijven op Woonborg.nl

Onze woningen in de gemeente Groningen publiceren wij niet op Thuiskompas. Voorlopig bieden wij beschikbare woningen in deze gemeente aan via onze eigen website. Wilt u als woningzoekende bij ons ingeschreven staan voor woningen in Groningen? Dan hoeft u niets te doen.

Meer weten?

Meer informatie over Thuiskompas leest u in dit nieuwsbericht. Of kijk op Thuiskompas.nl.