Werken bij Woonborg

Traineeprogramma 'Talent van het Noorden'

Heb jij bijna een hbo- of wo-diploma op zak? Of maximaal twee jaar werkervaring na het afronden van je studie? Ben je op zoek naar een baan waar je maatschappelijk van betekenis kunt zijn en waar de je kans krijgt om te ontdekken waar jouw echte talenten liggen? Dan is een tweejarig traineeship bij woningcorporaties in Noord-Nederland misschien iets voor jou. Lees verder. 

Stages

We bieden regelmatig stageplekken voor studenten, bijvoorbeeld op het gebied van techniek, (juridische) dienstverlening, administratie, vastgoed of P&O. Ben je geïnteresseerd in een stage bij ons, stuur dan je motivatiebrief en cv naar Karina Knook, adviseur personeel & organisatie, via info@woonborg.nl.

Erkend leerbedrijf mbo-opleiding Servicemedewerker gebouwen

Woonborg is door de Samenwerkingsorganisatie Beroepsonderwijs Bedrijfsleven (SBB) erkend als leerbedrijf voor de mbo-opleiding servicemedewerker gebouwen. Daarmee bieden we studenten de gelegenheid om bij ons hun beroepspraktijkvorming te doen. Ze worden begeleid door allround onderhoudsmedewerkers die geschoold zijn als praktijkopleider.