Coronamaatregelen

27 januari 2022

Coronamaatregelen

De coronamaatregelen zijn in Nederland weer versoepeld. Wij volgen de adviezen van de overheid op. Heeft u een afspraak met een van onze medewerkers, maar bent u ziek, niet fit of in quarantaine? Bel ons op 0592 303600, dan maken we samen een nieuwe afspraak.  

Kantoor Vries is open, ook zonder afspraak

Wilt u langskomen op ons kantoor in Vries? Dat kan. Ons kantoor is weer open. We vinden het fijn als u van tevoren een afspraak maakt, maar dat hoeft niet. U bent welkom op maandag t/m donderdag tussen 9.00 en 16.00 uur en op vrijdag tussen 9.00 en 12.00 uur. Op het Inwonersplein in Roden is geen medewerker van Woonborg aanwezig.

Reparaties: inplannen via telefoon of mail

Als het veilig kan en u bent niet ziek of in quarantaine, dan komt een van onze vakmannen bij u thuis om reparaties uit te voeren. U kunt ons het beste even bellen of mailen om een afspraak te maken. Hieronder ziet u hoe de vakman bij u thuis aan het werk gaat. 

Coronamaatregelen bij reparaties
Coronamaatregelen bij reparaties

Huisbezoeken: 1,5 meter afstand

Heeft u een afspraak met een van onze medewerkers bij u thuis? Bijvoorbeeld met een consulent over woningverbetering? Dan kan die afspraak doorgaan als u dat ook wilt. Onze medewerkers houden 1,5 meter afstand. Als u dat prettig vindt dragen ze ook een mondkapje. 

Verhuizen? We maken samen afspraken

Gaat u verhuizen, dan komt onze verhuurmakelaar bij u langs om uitleg te geven over de verhuizing en hoe u de woning achterlaat. Kunt u de woning waar u interesse in heeft bezichtigen? Haal dan de sleutel op bij ons kantoor in Vries. Adres: Tynaarlosestraat 1. We nemen van tevoren contact met u op en maken samen afspraken.