Coronamaatregelen

16 november 2021

Coronamaatregelen

De coronamaatregelen zijn in Nederland weer verscherpt. Wij gaan zo veel mogelijk door met reparaties, verhuur en onderhoud. Omdat de meeste medewerkers thuis werken, is ons kantoor in Vries open op afspraak.

Kantoor Vries: open op afspraak

Wilt u langskomen op ons kantoor in Vries? Dat kan. Maar maak van tevoren een afspraak. Bel ons op telefoonnummer 0592 303600 of mail naar info@woonborg.nl. Een afspraak maken kan op maandag t/m donderdag tussen 9.00 en 16.00 uur en op vrijdag tussen 9.00 en 12.00 uur. Op het Inwonersplein in Roden is geen medewerker van Woonborg aanwezig.

Reparaties: inplannen via telefoon of mail

Als het veilig kan, dan komen onze vakmannen bij u thuis om reparaties uit te voeren. U kunt ons het beste even bellen of mailen om een afspraak te maken. Hieronder ziet u hoe onze vakmannen bij u thuis aan het werk gaan. 

Coronamaatregelen bij reparaties
Coronamaatregelen bij reparaties

Huisbezoeken: 1,5 meter afstand

Heeft u een afspraak met een van onze medewerkers bij u thuis? Bijvoorbeeld over woningverbetering? Dan kan die afspraak doorgaan als u dat ook wilt. Onze medewerkers houden 1,5 meter afstand. Als u dat prettig vindt dragen ze ook een mondkapje. 

Verhuizen? We maken samen afspraken

Gaat u verhuizen, dan komt onze verhuurmakelaar bij u langs om uitleg te geven over de verhuizing en hoe u de woning achterlaat. Kunt u de woning waar u interesse in heeft bezichtigen? Haal dan de sleutel op bij ons kantoor in Vries. Adres: Tynaarlosestraat 1. We nemen van tevoren contact met u op en maken samen afspraken.