Nieuw contract voor onderhoud kozijnen en groenonderhoud

18 mei 2022

Nieuw contract voor onderhoud kozijnen en groenonderhoud

Sinds begin 2022 heeft Woonborg een nieuw contract voor onderhoud aan kunststof en aluminium kozijnen en een nieuw contract voor groenonderhoud. Nieuw contracten waren nodig om aan het inkoopbeleid te voldoen. We stellen onze partners graag aan u voor!

Onderhoud kozijnen

Er is een nieuw contract voor het onderhoud aan kunststof en aluminium kozijn. Woonborg heeft ruim 1000 adressen met kunststof of aluminium kozijnen. Het nieuwe contract is afgesloten met Kozijnbeheer Nederland B.V.

Even voorstellen

Kozijn Beheer Nederland B.V. werkt in alle regio’s van Woonborg. Eén keer per drie jaar komen ze op alle adressen met kunststof en aluminium kozijnen langs. Zij doen preventief onderhoud om te zorgen dat uw hang- en sluitwerk goed blijft werken en er geen tocht en vochtklachten ontstaan. Zij hebben ervaren monteurs in dienst die het onderhoud verzorgen. Een overzicht van de adressen met de planning van uitvoering is hier te bekijken. Huurders worden persoonlijk door Kozijn Beheer geïnformeerd wanneer ze langskomen.

Klachten over hang- en sluitwerk

Heeft u tussentijds een klacht over het hang- en sluitwerk? U kunt contact met ons opnemen via het algemene nummer 0592-303600 of info@woonborg.nl. Als u aangeeft dat het om kunststof of aluminium kozijnen gaat, verbinden we u rechtstreeks door naar Kozijnbeheer.

Nieuwe hovenier

Ook voor het groenonderhoud is een nieuw contract afgesloten. Hovenier A. de Boer Groentotaal uit Assen had de meest gunstige inschrijving. Wij hebben gekozen voor één hovenier voor ons gehele werkgebied, omdat wij daarmee één vast aanspreekpunt hebben en de kosten zo laag mogelijk kunnen houden. Heeft u vragen over groenonderhoud dan kunt u contact met ons opnemen via 0592-303600 of info@woonborg.nl.