Nieuwbouw Boskamp-locatie: 26 maart t/m 1 april 2019 in woningaanbod

04 maart 2019

Nieuwbouw Boskamp-locatie: 26 maart t/m 1 april 2019 in woningaanbod

Dichtbij het centrum van Roden,  aan de Secretaris Buiteveldlaan en Boskamp, bouwen we 28 levensloopbestendige woningen. Heeft u belangstelling? Reageer dan tussen 26 maart t/m 1 april 2019. De woningen vindt u dan in ons woningaanbod.

Sociale huurwoningen

Alle 28 nieuwbouwwoningen aan de Secretaris Buiteveldlaan en Boskamp zijn sociale huurwoningen. Dat betekent dat u in aanmerking komt als u een maximaal inkomen hebt van €38.035,- (prijspeil 2019). 

Voor senioren en 1- tot 4-persoonshuishoudens

  • 16 woningen zijn bedoeld voor woningzoekenden vanaf 55 jaar en ouder en geschikt voor een- tot tweepersoonshuishoudens. Deze woningen hebben één slaapkamer op de verdieping.
  • 12 woningen zijn bedoeld voor een- tot vierpersoonshuishoudens. Deze woningen hebben twee slaapkamers op de eerste verdieping. Huishoudens van drie tot vier personen krijgen voorrang op kleinere huishoudens.

Voorrang voor woningzoekenden met sloopurgentie

Een deel van de nieuwe woningen aan de Secretaris Buiteveldlaan en Boskamp in Roden wordt toegewezen aan woningzoekenden met een sloopurgentie. Dit zijn huurders van Woonborg die vanwege sloop hun huidige huurwoning moeten verlaten. Zij hebben voorrang op andere woningzoekenden bij het vinden van een woning.

Meer informatie en plattegronden

Wilt u meer weten over dit nieuwbouwproject? Geef u dan op voor de nieuwsbrief. U bent dan altijd direct op de hoogte van het laatste nieuws. Hier vindt u de nieuwsbrieven van september 2018 en maart 2019.