Nieuwbouw Walstroweg Haren: hoogste punt bereikt

24 februari 2022

Nieuwbouw Walstroweg Haren: hoogste punt bereikt

De bouw van onze twee nieuwe appartementencomplexen Het Perron aan de Walstroweg in Haren gaat goed. Na wat vertraging in het najaar door late leveringen van bouwmateriaal, werd in februari 2022 het hoogste punt bereikt. Deze mijlpaal vierden we met de medewerkers van bouwbedrijf Kooi, met een buffet in hun bouwkeet.

Impressie bouwwerkzaamheden Het Perron

Deze foto’s werden eind januari 2022 gemaakt. De contouren van beide woonblokken direct naast de fietstunnel zijn al goed zichtbaar.

Buffet in de bouwkeet

In de bouwwereld is het een traditie: als het hoogste punt van een nieuw gebouw wordt bereikt, dan trakteert de opdrachtgever alle mensen op de bouwplaats. Vroeger kregen bouwvakkers bier. Tegenwoordig trakteren we iedereen op de bouwplaats aan de Walstroweg in Haren op lekker eten. En omdat het guur en donker weer was, werd dat een stamppotbuffet in de bouwkeet.

Binnenkort: kijkdag voor nieuwe huurders

De nieuwe huurders van Het Perron zijn bekend. Zij hebben al kleuren uitgekozen voor de tegels in hun nieuwe keuken en badkamer. Als de bouw verder gevorderd is kunnen zij hun appartement van binnen bekijken. Opnieuw een moment om naar uit te kijken.