Doet u mee? Onderzoek kwaliteit woning en woonomgeving

23 mei 2022

Doet u mee? Onderzoek kwaliteit woning en woonomgeving

Huurders zijn voor Woonborg het allerbelangrijkste. Niet zo vreemd dat uw mening voor ons dus ook erg belangrijk is! Binnenkort krijgen al onze huurders de kans om hun mening met ons te delen. We hopen van harte dat u van die gelegenheid gebruik maakt! Het onderzoek gaat over de kwaliteit van de woning en de woonomgeving.

Regelmatig onderzoek

Woonborg doet regelmatig onderzoek naar uw ervaringen met Woonborg. We vragen u hier meestal naar, kort nadat wij contact met u hebben gehad. Binnenkort vragen wij alle huurders naar hun ervaringen. Door goed naar u te luisteren krijgen wij onze prestaties in beeld en kunnen wij onze dienstverlening verbeteren.

Digitale vragenlijst

De komende periode krijgt u een uitnodiging voor een digitale enquête waarin we u vragen naar de kwaliteit van uw woning en woonomgeving. Woonborg doet dit onderzoek ieder jaar. Het onderzoek wordt uitgevoerd door onderzoeksbureau Inceptivize.

Doet u mee?

Doet u vooral mee aan het onderzoek. Met uw input kunnen we leren en verbeteren. Maar natuurlijk is het niet verplicht. De enquêtes zijn kort en krachtig, zodat het u erg weinig tijd kost. U ontvangt een uitnodiging voor het onderzoek per mail.

Meer weten?

Heeft u vragen over dit onderzoeken die Woonborg uitvoert, neemt u gerust contact met ons op. Dat kan via mail (info@woonborg.nl) of telefonisch via 0592-30 36 00.