Thuiskompas: dé plek voor het zoeken en vinden van een huurwoning in Drenthe

09 januari 2020

Thuiskompas: dé plek voor het zoeken en vinden van een huurwoning in Drenthe

Zoekt u een sociale huurwoning in Drenthe? Vanaf 28 april 2020 kunt u terecht op Thuiskompas. Dan bieden de woningcorporaties in Drenthe beschikbare woningen aan via dit online platform. Met een inschrijving op Thuiskompas kunnen woningzoekende reageren op het aanbod van de aangesloten corporaties. Dat geeft overzicht en gemak. En de kans om in een groter gebied te zoeken.

Thuiskompas: vanaf 28 april 2020

Zoekt u een woning in Drenthe? Dan hoeft u zich vanaf 28 april 2020 niet meer bij meerdere   corporaties in Drenthe in te schrijven. U kunt dan met één inschrijving op Thuiskompas reageren op het complete aanbod dat bij uw wensen en inkomen past. Ook kunt u er dan voor kiezen om bijvoorbeeld in een andere plaats in Drenthe te zoeken. Bijvoorbeeld omdat daar sneller een geschikte sociale huurwoning beschikbaar is.

Ingeschreven als woningzoekende? U krijgt in april bericht

Staat u nu als woningzoekende ingeschreven bij één van de Drentse corporaties? U krijgt in april bericht dat uw inschrijving overgaat naar Thuiskompas en een account die u kunt activeren. Vanaf 28 april kunt u een woning zoeken via Thuiskompas.

Inschrijftijd gaat mee

Staat u bij meerdere corporaties in Drenthe ingeschreven? Dan is de inschrijftijd bij de corporatie waar u het langst ingeschreven staat, straks uw inschrijftijd bij Thuiskompas.

Gratis inschrijven bij Thuiskompas

Staat u nog niet ingeschreven als woningzoekende voor een sociale huurwoning in Drenthe? Dan kunt u zich vanaf 28 april gratis inschrijven bij Thuiskompas. Wilt u zich eerder inschrijven en punten opbouwen? Dan kan nog steeds bij een van de corporaties. Tot 28 april 2020 gelden de huidige regels en eventuele kosten.  

Over Thuiskompas

Thuiskompas is een initiatief van Actium, De Volmacht, Domesta, Lefier, Stichting Eelder Woningbouw, Woonborg, Woonconcept en Woonservice en hun 12 huurdersorganisaties. Op Thuiskompas vindt u vanaf 28 april 2020 alle beschikbare sociale huurwoningen in Drenthe en grensstreken. Thuiskompas is het vervolg op Drenthe Huurt.

Vragen of opmerkingen?

Heeft u vragen, kijk op thuiskompas.nl of neem contact met ons op.