Tuindagen in Haren en Glimmen

20 april 2023

Tuindagen in Haren en Glimmen

Elkaar ontmoeten terwijl je je eigen tuin en straat opknapt. Dat doen we samen met bewoners tijdens onze tuindagen. Angelique Weiss nam het initiatief voor een tuindag bij haar in de straat. Onze tuindagtent stond daarom in Haren twee weken geleden. En dat was een succes!

Bewoners konden onder andere gratis tuingereedschap lenen, een tegel uit de tuin ruilen voor een bloeiende plant en hulp krijgen bij grote klussen van een hovenier. Ook wij staken onze handen uit de mouwen om bewoners te helpen in de tuin.

Op zaterdag 15 april stond onze tuindagtent in Glimmen. De tuindag was een vervolg op Glimmen Brinkt. Dat is een leefbaarheidsinitiatief dat we vorig jaar zijn gestart in het dorp. Bewoners gingen samen met ons aan de slag in de tuin. Maar we gingen ook met hen in gesprek over hoe zij het wonen in de straat ervaren. Bewoners konden ook hun ideeën kwijt bij de wandelende brievenbus van de buurtontdekkers. We verzamelden niet alleen veel ideeën, maar ook veel groenafval!

We kijken terug op actieve maar vooral ook gezellige ochtenden.

Heeft u een leuk idee voor uw straat?
Neem dan gerust contact met ons op! We denken graag met u mee. U kunt contact opnemen via ons algemene nummer: 0592 303 600. Mailt u liever? Dat kan naar info@woonborg.nl.