Yes, we gaan samenwerken!

29 maart 2023

Yes, we gaan samenwerken!

Vandaag ondertekenden Janneke Klijn van Wold & Waard en Esther Borstlap van Woonborg de samenwerkingsovereenkomst ICT.  En het tekenmoment deden we niet alleen  door onze handtekening te zetten. We hebben er ook een klein feestje van gemaakt. Een handtekening en taart! 

De handtekeningen staan. Hoe nu verder?
Wold & Waard en Woonborg hebben een gezamenlijke ICT visie opgesteld. We trekken samen op in de ICT dienstverlening, de ICT projecten. En we zijn samen aan het werven! Binnenkort start er een geheel nieuw ICT-team die het team in Leek én Vries komt versterken. Je leest het goed. Leek én Vries. Wold & Waard én Woonborg. Het nieuwe ICT-team werkt voor beide organisaties.

Waarom deze samenwerking?
Digitalisering van onze dienstverlening krijgt in onze organisaties steeds meer aandacht.  We worden hierbij gevoed door ontwikkelingen in onze omgeving en verliezen hierbij onze huurders niet uit het oog. Wij (Wold & Waard en Woonborg) willen de dienstverlening aan onze huurders op hoog niveau houden en gaan daarom verder met onze samenwerking. Zo kunnen we kennis en ervaringen delen, strategische keuzes maken rondom ICT, en grotere projecten uitvoeren en implementeren.    

Wij zien een mooie actieve samenwerking tegemoet tussen Wold & Waard, Woonborg en onze (toekomstige) collega’s