Woonblad: met acties, puzzels & meer

30 juni 2020

Woonblad: met acties, puzzels & meer

Deze week ligt bij alle huurders van Woonborg het huurdersmagazine 'Woonblad' op de deurmat. Met dit keer natuurlijk nieuws over corona. Maar ook over nieuwbouw, woningverbetering, tips van de vakman, een kleurplaatactie, fotowedstrijd en nog veel meer.

Kleurplaatactie: win 'n zomer cadeaupakket

Speciaal voor kinderen tot 14 jaar hebben we deze zomer een kleurplaatactie. Uit alle inzendingen kiezen we drie winnaars. Zij winnen een zomer cadeaupakket. Doe je mee? Je kunt tot 1 augustus 2020 je kleurplaat insturen. Doe je kleurplaat op de post naar Woonborg, Postbus 3, 9480 AA Vries. Of maak een foto en mail die naar info@woonborg.nl. Heb je het Woonblad gemist? Je kunt de kleurplaat ook downloaden als pdf bestand. 

Acties tijdens coronacrisis

Tijdens de coronacrisis organiseerden we speciale acties voor onze huurders. Bedoeld om mensen een hart onder de riem te steken. We deelden tuinplantjes en snoeppotten uit, de bakker bracht op koningsdag tompouzen langs en we vroegen een orgelman om met zijn draaiorgel langs appartementencomplexen te gaan. Ook plaatsten we 'Raad de straat' puzzels in huis-aan-huisbladen. Heeft u de puzzels gemist? Download ze hier: 

Woonblad online lezen

Alle huurders krijgen het Woonblad thuisgestuurd. U kunt het blad ook online lezen. Wilt u een exemplaar thuis ontvangen? Dat kan. Stuur een mail naar info@woonborg.nl en we doen er eentje voor u op de post.